LEJLIGHEDSSANGE TIL ENHVER LEJLIGHED søger en assistent 

 

 

Projektet "Lejlighedssange til enhver lejlighed" søger en assistent til varetagelse af presserelaterede opgaver og praktisk hjælp. Har du lyst til at få konkret erfaring med det professionelle kulturliv? Brænder du for at lære mere om kunstneriske processer? Så er det måske dig, vi mangler. 
 

 

Assistenten skal hjælpe med at nå længere ud med vores PR-budskaber. Hvis du har en interesse i at lære mere om andre områder inden for kommunikation (strategi, produktion af pressemeddelelse, presseopfølgning, dokumentation mv.), kan du sagtens involveres i dette.  

Konkrete opgaver: 

Møder med den presseansvarlige på projektet  

Opsøgende kontakt til relevante målgrupper ift. billetsalg  

Assistere med løbende produktion af indhold til Facebookside og -begivenhed  

 

Derudover skal assistenten være praktisk hjælper i forbindelse med afviklingen af prøver og forestillinger.  
Konkrete opgaver: 
Afhentning og kørsel af medvirkende 

Notetagning i forbindelse med prøver 
Ad hoc-opgaver 

 

Da der vil være brug for hjælp til logistikken og transporten af de medvirkende, er det et krav, at du har kørekort. 

 

 

OM PROJEKTET 

Projektet er skabt af komponist Kirstine Fogh Vindelev, og er et musikdramatisk værk om fortielser og tabuer i familien. Værket er baseret på nyskrevne lejlighedssange, som skal iscenesættes og synges som fællessange af publikum i et forsamlingshus i byen Herskind.  

Igennem lejlighedssange skrevet til livets store højtider, beskrives universelle problematikker i familien, i parforholdet – de nære relationer – der hvor kærligheden burde være størst, men ikke altid er det. Med afsæt i den velkendte, særlige danske fest og fællessangstradition vil dette værk udfordre formatets grænser og herved undersøge/udvide kærlighedserklæringerne og det fællesskab, som altid bakker op og synger med. 
Projektet har premiere 1. oktober 2019 og er blandt andet støttet af Statens Kunstfond og Koda Dramatik, som begge støtter musikdramatik, der eksperimenterer med genren, inddrager sit publikum og flytter kunsten ud af storbyens institutioner. Projektet er desuden et samarbejde med BORA BORA i Aarhus, Aarhus Unge Tonekunstnere og Spillestedet RADAR. 

HONORAR MV. 


Assistenten skal være tilknyttet projektet fra primo/medio august frem til og med alle forestillinger er afviklet d. 3. oktober. Arbejdstiden vil være svingene: 
I august forvendtes der at skulle bruges gennemsnitlig 5-7 timer pr. uge.  
Fra d. 16. september-3. oktober vil der være brug for praktisk hjælp i forbindelse med afvikling af prøver og forestillinger i både dag- og aftentimer. Dette kan aftales nærmere og kan fint planlægges omkring eventuel studieaktivitet. 

 

Vi tilbyder et symbolsk aktivisthonorar på 1500 kr. og dækker derudover naturligvis al transport til og fra Herskind forsamlingshus – der sørges for samkørsel og bil fra Aarhus C. 
 

Hvis du er interesseret eller har yderligere spørgsmål kan du kontakte komponist og kunstnerisk leder Kirstine Fogh Vindelev på kirstinefv@gmail.com  

 

ANSØG 

Ansøgning (navn, alder, lidt om dig selv og hvorfor du kunne tænke dig at være med) sendes til Kirstine Fogh Vindelev på kirstinefv@gmail.com hurtigst muligt.